Proeven en zaken doen gaan heel goed samen op vakbeurs HORECA Rotterdam 2012

Heel HORECA Rotterdam treft elkaar in de Van Nelle Ontwerpfabriek

Op maandag 16 en dinsdag 17 april as. staat er een spetterend beursprogramma klaar in de Van Nelle Ontwerpfabriek, Rotterdam. In twee dagen tijd kunnen bezoekers tegelijkertijd proeven, ontmoeten en natuurlijk gewoon zaken doen. Met een uitgebreid aanbod aan exposanten, De Proefcorner en een aantal wijnaanbieders maken een bezoek meer dan de moeite waard.

In het kader van het thema ‘proeven’ doet De Proefcorner zijn intrede op HORECA Rotterdam. Producten die hier te vinden zijn en de zintuigen prikkelen zijn o.a.: kwalitatief hoogstaand Iers vlees van Norbet Irish Beef, cider van Sapor Soghati V.O.F, Stadsbrouwerij De pelgrim/ Wijnkoperij Domaine Z met bieren en wijnen, biologische producten van Odenwald Organic, Ton Konijn Zoetermeer BV met een gespecialiseerd assortiment voor de betere horecakeuken, wijn, champagne, gedestilleerd en mineraalwater van Label62 en microgroenten van Koppert Cress.

 

Daarnaast kan men een bezoek brengen aan diverse wijnaanbieders, de laatste innovaties en smaken ontdekken uit diverse landen en zich laten inlichten welke wijnen het beste passen bij de menukaart. Zo worden de volgende producten gepresenteerd: topwijnen in roestvrij stalen vaten voor grootverbruikers (Baeten Vinopolis bvba), bijzondere wijnen van kleine exclusieve wijnboeren tot forse familiebedrijven van Wijnkoperij La Persistance en kwaliteitswijnen uit zowel traditionele wijnlanden als landen van de Nieuwe Wereld (Activin Wine Group).

HORECA Rotterdam is een feest der herkenning voor de echte Rotterdamse horeca ondernemers. Ontmoet nieuwe contacten en haal bestaande relaties aan! Voor het complete beursprogramma en gratis bezoek: www.easyFairs.nl/HORECARotterdam-NL Kijk hier voor productnieuws en persberichten van exposanten.

 

Lees ook:Ook een Wijncorner op de Vakbeurs Horeca Rotterdam 2012
Lees ook:PERSWIJN ORGANISEERT WIJNPAVILJOEN OP GASTVRIJ ROTTERDAM
Lees ook:Klassieke muziek en wijn
Lees ook:Lustrum Wine Professional
Lees ook:Foodelicious Food & Gifts ontwikkelt exclusieve mystery foodbox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>