Proef het verschil door te leren proeven

Vind je het ook zo vervelend soms als iedereen om je heen luid en duidelijk zijn mening geeft over een wijn die jullie drinken. Terwijl jij eigenlijk misschien gewoon zit te genieten, of juist denkt: “bwah wat is dit voor smakeloze….”!

Dan wil je graag wat zeggen, maar voordat iedereen uitgeleuterd is, zijn al dan niet gefundeerde mening heeft gegeven, is dat moment al weer voorbij en denk je “ach laat ook maar!”

Hoe leuk is het dan, dat je daar binnenkort toch iets aan kunt gaan doen! In het land komen er Proeflessen, georganiseerd door vakkundige wijndocenten, die precies weten waar je op moet letten, om een wijn te waarderen! Interactieve avonden waar iedereen wat kan zeggen, vragen en vooral kan proeven. Met duidelijke antwoorden! Compact, in een avond leren wijnproeven. Horen waar je op moet letten, zien wat belangrijk is! Klik HIER voor meer informatie en

Proef het verschil!

 

Lees ook:Wijnreis voor cava- en wijnliefhebbers
Lees ook:Nieuwe website voor het Nederlands Wijngilde
Lees ook:Nederlands Wijngilde opent in Heusden?
Lees ook:Zomerprimeur: Summerwineschool in Studio Smaak van Wijn
Lees ook:Wat is eigenlijk de afdronk van een wijn?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>