De agenda van Wijnen&Zn voor maart

Bij Wijnen&zn weten ze ook niet van ophouden. Vol enthousiasme presenteerden ze weer hun evenementen voor de maand maart. Met leuke dingen voor de agenda!

 

Woensdag 14 maart 20.00-22.00 uur Riedelproeverij

Waarom hebben wijnglazen verschillende vormen? Als u zich dat altijd al heeft afgevraagd en u wilt weten wat de invloed is van de verschillende glazen op de diverse wijnen is. Kom dan deze avond naar Wijnen&zn en maak deze bijzondere proeverij mee. Lambert Manden vertegenwoordiger voor Riedel in Nederland zal u de wetenschap achter de riedelglazen uitleggen. Kosten bedragen voor deze avond € 50-=  Na afloop krijgt u de vier proefglazen twv  €75, = gratis mee naar huis

 

Vrijdag 16 maart                                                                                            

Staat Wijnen&zn met een stand bij een groots mode-event, dat gehouden wordt op het Waltherbosch college in Apeldoorn. Afstudeerders van het college hebben dit event georganiseerd. Wij sponseren dit sympathieke initiatief. Wijnen&zn presenteert zich met bubbels en wijnen.

 

Zaterdag 31 maart 14.00 – 17.00 uur 

We hebben tijdens onze laatste reis door Frankrijk flink wat proefflessen meegenomen. Aan u om te beoordelen of we deze wijnen in ons assortiment dienen op te nemen of niet. Zo zijn er diverse wijnen uit de Cahor te proeven waaronder the new Black wine van domaine Triguedina. Een van de allerbeste wijnen die we de laatste  tijd geproefd hebben. Verder de wijnen van Pierre Sparr uit de Elzas.  Mooie fris gemaakte witte wijnen en een spannende pinot noir.                              Verder is die middag Paul Uitzetter van Wijnerve Hessum onze gast en vertelt u alles over de selectie wijnen die hij voor ons heeft gemaakt. Wijnerve Hessum is een kleine importeur die met zorg wijnen van kleine boeren selecteert en importeert. De wijnen zijn in beperkte hoeveelheden beschikbaar en daarom des te interessanter. Hij laat een aantal wijnen proeven o.a. Domaine Pain de Sucre, Blanc 2010, Meer informatie over deze proeverij vindt u op onze site, www.wijnenapeldoorn.nl

 

Zaterdag 19 mei 14.00 – 17.00 uur

Grote voorjaarsproeverij, diverse wijnchateau‘s hebben toegezegd om die middag aanwezig te zijn. Aansluitend winemakers diner met een van de wijnboeren.


 

 

 

 

Lees ook:Proeverij bij Wijnen&Zn in Apeldoorn op 31 maart
Lees ook:Wijnen&zn brengt ons Zuid-Afrika
Lees ook:Als de Madammen wijn gaan proeven
Lees ook:Wine & Music avond in Amsterdam by Viniers
Lees ook:Wijnproeverij-kaasproeverij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>