Valentijn Tip

Valentijn

Liefde is…….samen zijn en samen genieten. Op 14 februari vieren wij de liefde op landgoed Mariënwaerdt, want dan is het weer Valentijnsdag! Neem uw geliefde mee naar Brasserie Marie en geniet samen van een 4-gangen Valentijndiner bij kaarslicht, terwijl u luistert naar romantische liedjes van de troubadour.

Geniet van…..elkaar en van het diner
De chefs van Brasserie Marie serveren op 14 februari een speciaal 4-gangen Valentijndiner, bereid met liefde voor de liefde. Bij binnenkomst ontvangt u een glas Kir Royal en na drie bijzondere gangen, sluit u de avond af met een verrassingsdessert, genaamd ‘Paletje van Passie’.
Kijk voor het gehele Valentijnmenu op www.brasseriemarie.nl.

Troubadour Rob Krot zingt de hele avond liedjes aan tafel. Rob wordt beschouwd als een van de beste zangers onder de troubadours. Hij heeft een heel groot repertoire en speelt liedjes van hart tot hart, speciaal voor u. Verzoeknummers zijn welkom.

Vloedschuur
Brasserie Marie bevindt zich op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, een eeuwenoud landgoed van 900 hectare in Beesd. De brasserie is gevestigd in een oude vloedschuur, waar vroeger het vee naartoe gebracht werd bij hoog water. Deze authentieke ruimte met warm interieur leent zich uitstekend voor een romantisch avondje uit.

 

bron:mpb.com

Lees ook:Lloyd Hotel theater voor Steinbesser Experimental Gastronomy
Lees ook:Buitengewoon in het land
Lees ook:Restaurants, pak uw kansen en train uw grootste kapitaal
Lees ook:Een ‘delicious’ recept met een bubbel
Lees ook:Free Dessert Day

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>