Paris Hilton Prosecco, bubbels in trubbels…

Eigenlijk is bij dit bericht het plaatje belangrijker dan de tekst

Maar toch. Paris Hilton lanceerde in juli 2008 haar eigen bubbels, Rich Prosecco. Maar helaas, Geflopt!

Vorige week melde De Telegraaf dat de Rich Prosecco van Paris Hilton was geflopt. Maar het is nog steeds te koop (hier namelijk), hoe zit dat?

De importeur, Jade, legt uit: “Op het hoofdkantoor zijn ze begonnen met de wijziging van de naam: Rich secco i.p.v. Rich Prosecco. Momenteel kunnen wij nog wel uit voorraad leveren.” Aldus Pasquinel Starke van Jade Drinks.

Het probleem zit het in de naam prosecco. Dit drankje komt namelijk niet uit Italie, maar uit Oostenrijk. En dat trekken die Italiaantjes niet, dus gingen ze naar de rechter. En wonnen! Dus gaan we gewoon verder onder een andere naam…

Wel jammer hoor ik van veel consument, dat die mooie plaatjes van Paris niet op het blikje staan. Eigenlijk kan je aan het blikje zelf niet eens zien dat het de prosecco van Paris Hilton is… Jammer. Misschien passen ze dat gelijk ook aan.

Lees ook:Paris Hilton baddert in bubbels
Lees ook:Paris Hilton in problemen
Lees ook:Paris Hilton introduceert haar Rich Prosecco nu ook in Nederland
Lees ook:Hugh Grant hoofdrol in nieuwe film over de Paris Tastings?
Lees ook:Prosecco vanaf nu met zegel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paris Hilton Prosecco, bubbels in trubbels…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>