De wijn van Argentinië – Import om tekort te compenseren?

De heel klein uitgevallen oogst 2009 zal enkele Argentijnse bedrijven er mogelijk toe brengen om wijnen uit het buitenland te importeren. Zulks ter compensatie van de teruggang in productievolume van 25%. Volgens de Argentijnse wet is het verboden om geïmporteerde wijn te mengen met Argentijnse. Wel is het toegestaan dat Argentijnse bedrijven buitenlandse wijnen bottelen en als zodanig etiketteren. Wie had dat ooit kunnen denken?

Door René van Heusden

Lees ook:Nieuw wijnland: India!
Lees ook:Resistente Duitse rassen in Italië toegelaten
Lees ook:Zeven bedrijven ontvangen keurmerk KVNW Register Wijnhandelaar
Lees ook:Twijfelachtige herkomst wijn uit British Columbia
Lees ook:Varen en proeven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>