Nieuw Nederlands wijntijdschrift: GRAPE

Ruim een derde van de Nederlanders vindt wijn veel te lekker om op te bezuinigen, zoals blijkt uit onlangs uitgevoerd onderzoek door Trendbox. Maar wat precies te kopen? Waar en waarom juist díe wijn? De meeste wijngenieters weten hierop nauwelijks een antwoord. De tijd lijkt daarom rijp voor een Nederlands magazine over wijn. Daarom lanceert Dutch Media 24 september GRAPE. Het eerste Nederlandse wijntijdschrift voor consumenten dat tweemaandelijks verschijnt en te koop zal zijn bij boekhandel, kiosk en supermarkt.

Decanter, Wine Spectator, Harpers, Vinum/Alles über Wein, Wine Enthusiast Magazine… Buiten de landsgrenzen liggen de kiosken vol met tijdschriften voor wijnliefhebbers. En nu eindelijk ook in Nederland!

In GRAPE wordt ruim aandacht besteed aan wijn & reizen, wijn & eten, wijn & geld, wijn & kunst, wijn & uitgaan, wijn & mensen. Grote namen uit de wijnwereld hebben zich verbonden aan GRAPE. Het magazine bevat wijntips van wijnexperts Jancis Robinson, Thérèse Boer, Stuart Walton en de bekende wijnauteurs Ruit&Rijst.

GRAPE verschijnt 24 september
Te koop bij boekhandel, kiosk en supermarkt
www.grapemagazine.nl

Lees ook:WINELIFE naar uitgever Pelican Magazines
Lees ook:By the Grape komt met eigen wijn
Lees ook:By the Grape Magazine 3 in de winkel
Lees ook:By the Grape brengt wijntijdschrift op iPad
Lees ook:PLUS genomineerd voor Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2013

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuw Nederlands wijntijdschrift: GRAPE

 1. GertR

  Grape …het eerste Nederlandse tijdwijnschrift.
  ??? en Perswijn en Proefschrift dan …?

    /   Reply  / 
 2. GertR

  ik bedoel natuurlijk wijntijdschrift !!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>