Proefnotities op Twitter

Ik ben een van die mensen die niet echt weet waarom ik moet twitteren, maar ik doe het wel af en toe.

Een aantal vrienden van mij behoren tot de hardste Twitteraars van Nederland, en die zeiden al tegen mij: Hans, je moet je proefnotities gaan Twitteren. En dat heb ik een paar weken gedaan. Maar dan heb ik toch weer het idee dat niemand het leest. Je kan bij Twitter ook niet zien hoeveel mensen je artikelen lezen. Dus weer gestopt. 

In Australie maken ze er een heel project van, heel leuk om te lezen

Lees ook:Investering in een nieuw klimaat
Lees ook:Perswijn, Winelife, Sabor, Bouillon je komt er nog eens in om
Lees ook:Perswijn nummer 7
Lees ook:Australie gaat voor kwaliteit
Lees ook:Nieuwe website www.wijnkennis.be

1 Reacties // Reageer

One thought on “Proefnotities op Twitter

  1. Edith Dourleijn

    Ik denk dat al je volgers je ook lezen, het is toch iets anders dan een blog volgen via RSS omdat je daarin (bijna) nooit het hele bericht direct voor ogen krijgt. 144 tekens zijn altijd wel te lezen.. Maar wel herkenbaar, weet ook nog niet goed wat ik met twitter aan moet ;-) . Ik sta in elk geval nu bij je volgers, voor als je nog eens terugkeert!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>