Funky Bordeaux

Moe van het zorgelijk geneuzel over kwaliteit en prijs van de nieuwe Bordeaux-oogst? Lees dan het meer dan verfrissende verslag van de Ierse journaliste Sophie Kevany over het proeven van de 2007-primeurs. Sophie woont in Bordeaux en publiceert om de week een stukje op Bordoverview Blog. Zeer de moeite waard om te volgen!

Lees hier verder… 

Lees ook:Amerikaan laat z’n liefde voor Bordeaux op z’n arm tatoeëren!
Lees ook:Bordeaux 2008 campagne volgwaardig
Lees ook:Bordeaux 2005 prijzen
Lees ook:En we zijn weer blij met de oogst in de Bordeaux voor 2009
Lees ook:Get it over with!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>