Teveel wijn gedronken ?

Indien je wilt weten hoeveel alcohol je nu eigenlijk tot je hebt genomen gisteravond, dan kun je deze "Wein Promillo-meter" gebruiken. Deze meter geeft geeft je inzicht in het maximale promillage dat je in je bloed hebt gehad, en hoe lang het duurt om zo'n hoeveelheid weer uit je systeem te krijgen. Voor de echte recordzoekers: de schaal stopt wel bij 1,25 liter….

Lees ook:Hoeveel wijn mag ik invoeren?
Lees ook:Frankrijk verkoopt pure alcohol voor 1,10 per liter
Lees ook:Goed wijnjaar voor Limburgse wijn – 2012
Lees ook:Wanneer moet ik een wijn decanteren?
Lees ook:Oogsten van de druiven de Jonanniter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>