Leuke nieuwe SMS service

Mijn eigen wijnhandel BuyYourWine heeft vandaag een leuke nieuwe SMS service gelanceerd.

SMS ‘wijn’ spatie ‘de wijn die je nu drinkt’ naar 2020 en je krijgt een offerte.

Leuk voor als je met de kerst ergens een lekkere wijn tegenkomt…

NIEUWE SMS-SERVICE OM WIJN TE VINDEN

BuyYourWine.nl start een SMS-service om de wijn die je ergens drinkt te kunnen kopen

Heb jij dat nooit? Je zit in een restaurant en drinkt een heerlijke wijn. De volgende dag sta je in de slijter om hem te kopen en weet je niet meer hoe hij heet, of de slijter heeft hem niet. Daar heeft BuyYourWine nu een oplossing voor.

SMS ‘wijn’ spatie ‘de wijn die je nu drinkt’ naar 2020 en je krijgt een offerte van die wijn.

De kerst komt eraan en in restaurants of bij vrienden wordt dan veel wijn gedronken. Als je nu een wijn tegenkomt die je zelf ook wel in huis wilt hebben, kan dat met deze SMS-service. Ook als je op vakantie bent en een heerlijke wijn tegenkomt kan je deze service gebruiken.

Zo kan je wijnen die je erg lekker vindt of die moeilijk verkrijgbaar zijn toch vinden. Het enige wat je hoeft te doen is de informatie van het etiket sms’en en je krijgt een voorstel met prijs en afleverinformatie.

Hoe werkt het?
Stuur een SMS naar het nummer 2020. Begin het bericht met het woord ‘wijn’, dan een spatie en vervolgens de naam van de wijn die je niet wilt vergeten en wilt kopen. Zorg dat er zoveel mogelijk informatie van het etiket in het bericht staat. Je krijgt daarna het verzoek om het e-mailadres op te geven. Per e-mail volgt dan een offerte, of een telefoontje voor meer informatie of overleg. Het SMS’je kost 25 cent.

Over BuyYourWine.nl
BuyYourWine is een internet slijter die het wat anders aanpakt. De filosofie is dat niet de slijter expert is, maar de consument. Hij weet wat hij lekker vindt. Dan moet je wel van alles kunnen vinden en dat kan dan ook in het grootste assortiment wijnen van Nederland met meer dan 2000 wijnen die allemaal per direct leverbaar zijn. De zoekfunctie is daarbij heel belangrijk. Je kan dus op allerlei manieren zoeken naar wijnen. Ook kan je bij BuyYourWine een wijn of geschenkpakket naar iemand anders sturen met een tekst erbij.

Voor meer informatie:

BuyYourWine.com
Contactpersoon: Hans Voorn
+31 647 180 875
[email protected]
www.BuyYourWine.nl

Lees ook:Mobiel wijn prijs checken
Lees ook:Een spel voor de Kerst: Het Wijnspel
Lees ook:DE METAMORFOSE VAN BUYYOURWINE.COM
Lees ook:Wijn snuiven
Lees ook:Spraakmakende wijn in Soest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>