Nederlandse eerste veilinghuis dat alleen in wijn doet geopend

Zondag 8 oktober is de eerste veilling van wijnveilinghuis Winefield’s in Amsterdam. Het is het eerste veilinghuis in Nederland dat alleen wijn veilt en daar dus helemaal in gespecialiseerd is.

Gratis proeven op zondag 8 oktober om 13.00 uur in de Pijp.

Eerste gespecialiseerde wijnveilinghuis in Nederland opent haar deuren

Waar de wijnwereld dagelijks lijkt te krimpen in standaardisatie, is het belangrijker dan ooit om de kwaliteiten van originaliteit te promoten.

Onder het principe ‘expertise in quality’ heeft Winefield’s een ervaren team van experts neergezet om wijnen te vinden die andere veilinghuizen duurder aanbieden of simpelweg niet kunnen krijgen.

Winefield’s is het eerste veilinghuis in Nederland dat zich volledig specialiseert in wijn- en drankenveilingen. Winefield’s is opgericht door twee vrienden met dezelfde passie, Milan Veld en Martin Derksen, bijgestaan door de Engelse Master of Wine Mark Savage. Winefield’s heeft alle aspecten van de wijnhandel gecombineerd in een bedrijf dat substantiële aanhang heeft van internationale zowel, privé als zakelijke kopers. Winefield’s houdt vier wijnveilingen per jaar en iedere wijnveiling bevat een grote diversiteit aan wijn en gedistilleerde dranken.

De veilingen van Winefield’s worden gehouden in de Oranjekerk aan de 2e van der Helststraat, in het hart van de Amsterdamse Pijp. De eerste veiling staat voor zondag 8 oktober gepland. De veiling begint om 14:00 en zal vooraf worden gegaan door een voorproeverij, welke om 13:00 begint.

Winefield’s en Cursussen

Naast wijnveilingen verzorgt als enige in Amsterdam, Eindhoven en Nijmegen cursussen volgens de Wine and Spirit Education Trust norm (WSET), de grootste wijnopleider ter wereld. De cursussen lopen op in moeilijkheidsgraad, zijn (m.u.v. de Diploma Course) nederlandstalig en kunnen (vrijblijvend) worden afgesloten met een examen. Hiermee biedt Winefield’s in samenwerking met Frank Smulders Wijneducatie een aaneensluitend pakket cursussen, dat bovendien internationaal erkend is.

Winefield’s is elke zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend voor gratis taxaties, cursus informatie of om of om een gezellig praatje te maken over wijn.

Meer informatie:

Milan Veld

Tel.: 020-4702161 of 06-28788165

Email: [email protected]

www.winefields.nl

Lees ook:Vandaag was de eerste veiling van Winefield
Lees ook:Nieuwe wijnveiling van Winefields op 23 september
Lees ook:Nieuw wereldrecord prijs Mouton
Lees ook:N,R &F van vandaag de dag
Lees ook:Wijnveiling

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nederlandse eerste veilinghuis dat alleen in wijn doet geopend

  1. Willem Schols

    Mijn vader heeft bij Schiller in Amsterdam bij zijn vertrek als medewerker een paar flessen wijn gekregen. Het betreft een fles rode wijn van Morin De pere et fils Suits-Saint Georges uit 1961 speciaal voor Schiller in Amsterdam gebotteld.
    en een fles rode wijn Grand vin de chateau latour uit 1938 \mis en bouteilles au chateau.
    Kunt u mij een waardebepaling geven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>