Ruzie rondom Robert Parker

Pierre Rovani, de rechterhand van Robert Parker voor Bourgogne, loopt met ruzie bij hem weg. Geruchten gaan dat Daniel Thomases de volgende is.

Wat is er aan de hand bij Robert Parker?

One of Robert Parker’s closest collaborators, Pierre Rovani, confirmed he will no longer be working for the world’s most influential wine taster. Rovani has contributed wine reviews largely from Burgundy, but also from other regions of France, South Africa, Germany, Austria and the USA’s Pacific North-West.

There had been speculation that Robert Parker was on the verge of parting company with both Rovani and Daniel Thomases, both contributors to The Wine Advocate, and an article posted to www.decanter.com, the website of Decanter Magazine, cited "an informed source" in the wine industry as saying Parker was preparing to announce their departures and the hiring of two replacements.

Lees ook:Wijncriticus Robert Parker ontvangt hoge Spaanse onderscheiding
Lees ook:Vacature: CEO Hardy’s M/V
Lees ook:Robert Parker vindt Nederlandse wijn gruwelijk
Lees ook:Onderzoek naar Pancho Campo MW
Lees ook:High scores to Terras Gauda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>