20-23 okt Megavino in Brussel

Portugal is gastland op de achtste editie van de wijnbeurs Megavino, van 20 tot en met 23 oktober 2006 in Paleis 3 van de Heizel in Brussel. De beurs, die vorig jaar bijna 17.000 bezoekers trok, zal tienduizend wijnen op de proeftafel plaatsen, tweeduizend meer dan tijdens de vorige editie.

Gastland Portugal heeft een centrale stand van 300 vierkante meter. In een Portugees ‘dorp’ stellen een twintigtal producenten en invoerders wijnen voor uit alle Portugese regio’s. De regio Alentejo heeft een eigen stand binnen het Portugees dorp, waar vijftien producten hun wijnen voorstellen.

De Franse regio Corbières is voor het eerst aanwezig op Megavino. Ook kleinere wijnlanden zoals Turkije, Marokko, Algerije en Georgië zijn met een stand vertegenwoordigd.

Toegang is 10 euro, glas en catalogus inbegrepen. Meer informatie over openingstijden en het gedetailleerd programma vindt u op de website van Megavino www.megavino.be.

Lees ook:Megavino
Lees ook:Nog meer nieuws uit / over Oostenrijk
Lees ook:Brusselse Expo ontvangt Megavino
Lees ook:OTIMA 10 strak in pak
Lees ook:Food Festival in Friesland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>