Open dag Nederlandse wijngaarden op 1 okt

Van 2 tot en met 8 oktober wordt de Nationale Wijnweek 2006 gehouden. Als voorproefje houden de Nederlandse Wijngaardeniers hun open dag. Op zondag 1 oktober is iedereen welkom van 13.00 tot 17.00 uur om rond te komen kijken in de wijngaarden.

Deze open dag is een goede gelegenheid om alles te weten te komen over de Nederlandse wijnbouw, de druivensoorten en hoe de wijn gemaakt wordt.

Bijvoorbeeld bij wijngaard de Colonjes.

Lees ook:Open dag Nederlanse Wijngaardiers
Lees ook:Open dag Nederlandse wijngaarden
Lees ook:Open Dag Nederlandse wijngaarden
Lees ook:Open Dag Nederlandse Wijngaarden bij Domein Wilgenhaeghe
Lees ook:Nationale Wijnweek 2012

1 Reacties // Reageer

One thought on “Open dag Nederlandse wijngaarden op 1 okt

  1. jan schake

    Op de laatste zomerse dag zijn ook op wijngaard de Amsteltuin in Amstelveen de poorten wijd geopend voor bezoekers. Meer dan 150 mensen hebben die dag de wijngaard bezocht en hebben een rondleiding van Jan Schake gehad, waarna zij hebben lunnen genieten van een heerlijke wijntjes, helaas nog niet van de eigen wijngaard. De eerste oogst wordt op deze nieuwe wijngaard immers pas in 2008 verwacht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>