Open dag Nederlanse Wijngaardiers


De Nationale Wijnweek 2006 wordt gehouden van 2 tot en met 8 oktober. Voorafgaand hieraan wordt de open dag Nederlandse Wijngaardeniers gehouden. Deze open dag staat dit jaar gepland op zondag 1 oktober en 34 wijngaardeniers doen er aan mee. Iedereen is van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de betreffende wijngaarden. De Open Dag Nederlandse Wijngaardeniers is dé gelegenheid om alles te weten te komen over Nederlandse wijnbouw, de druivensoorten die in ons kikkerland verbouwd worden en hoe wijn wordt gemaakt. Op de foto Wijngaard Domein Hof te Dieren.

Lees ook:Open dag Nederlandse wijngaarden op 1 okt
Lees ook:Open Dag Nederlandse Wijngaarden bij Domein Wilgenhaeghe
Lees ook:Open dag Nederlandse wijngaarden
Lees ook:Open Dag Nederlandse wijngaarden
Lees ook:Druiven plukken 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>