Wijnproefcursus dit najaar


Wijn proeven is een kunst. Maar je kan het wel leren! Vandaar even aandacht voor een leuke wijnproefcursus. 4 hele maandagen voor 700 euro.Najaar 2006 vindt de cursus Wijnproefkunde plaats op de maandagen 11 en 25 september, 9 en 30 oktober 2006; bij voldoende belangstelling zal ook op de dinsdagen 12 en 26 september, 10 en 31 oktober 2006 een groep worden geformeerd. Het najaarsexamen staat gepland op maandag 13 november 2006.

Degene die in het verleden de cursus Wijnproefkunde gevolgd heeft kan deelnemen aan de vervolgcursus Nieuwe en Speciale Vinificaties. Deze tweedaagse cursus (de maandagen 18 september en 2 oktober 2006) gaat dieper in op vinificatieaspecten zoals onder meer enzym- en gistgebruik, wekingstechnieken en houtrijping.

Voor na! dere informatie en inschrijving: Gerhard Horstink, Nijverheids! straat 2 8 te 4631 KS Hoogerheide, telefoon: 0164-615966, telefax: 0164-620071,
e-mail: [email protected], website: www.horstinkwijn.nl.

Lees ook:Tien vers gediplomeerden bij Oinos
Lees ook:Oinos Wijncursussen – Bourgogne – bodem en klimaat
Lees ook:OINOS AMSTERDAM VAN START
Lees ook:Nieuwe cursus wijn-spijs door TV-kok Robèrt Verweij
Lees ook:Vierde Italiaanse Sommelier cursus 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>