Geen drank meer voor jongeren


Geen drank schenken in de horeca aan jongeren is de oplossing van het overmatig drankgebruik in kroegen volgens 73 procent van de jongeren in Nederland. Het staat in het binnenkort uit te komen rapport van Newcom Research & Consultancy. En scholen moeten meer voorlichten volgens meer dan de helft van de 487 ondervraagde kids van 12-24 jaar. Lees hier meer.

Lees ook:Jongeren massaal aan de alcohol
Lees ook:Uitkomst: wijnkoeler voor 6 tot 8 flessen
Lees ook:‘Alpaguer’ verwijdert rupsen van de wijnstok
Lees ook:Wine Tourism Study – can any topic be nicer to research?
Lees ook:Een kraan voor water en een kraan voor wijn

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Geen drank meer voor jongeren

  1. Aldo

    Beste Hans,

    Ik heb je wijnblog net ontdenkt en ben positief verrast! Leuk, up to date en compleet. Complimenten. Kan je mij je email adres sturen, ik heb een bescheiden vraag aan je. Ligt misschien aan mij maar kan nergens je email adres vinden. Dank en groet,

    Aldo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>