Aspergetijd, help!


En ineens zijn ze er dan! Asperges. Veel te laat dit jaar door de aanhoudende kou. Dus een stukje duurder ook als vorig jaar. Maar ik heb mijn eerste portie al op vandaag! Altijd een hoop werk, dat schillen, maar het is de moeite waard.

En dan is het altijd lastig kiezen met de wijn. Ik heb er deze keer een Elzasser Pinot Blanc bij genomen van Dopff en Irion. Was erg lekker bij elkaar. Is eigenlijk ook altijd goed, een Elzasser bij asperges.

Lees ook:Wine Blogging Wednesday!
Lees ook:Een lenteproeverij in Capelle a/d IJssel.
Lees ook:Meer aspergewijnen: Auxerrois van NL-bodem
Lees ook:Sperziebonentaart met Trebbiano
Lees ook:Aspergewijn komt uit Duitsland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Aspergetijd, help!

  1. Emmerechts Diane

    Hee,alweer één van mijn favoriete wijntjes!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>