Screwpulls koele Mo(nu)menten

Screwpull, fabrikant van innovatieve wijnaccessoires, brengt dit voorjaar koelers met afbeeldingen van monumenten uit New York, Parijs en London. In deze ‘Big City Monuments’ uitvoering is de koeler zeer geschikt als cadeau of op reis. De koelers sluiten om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook op mousserende wijn- en champagneflessen.

De afbeeldingen van het Vrijheidsbeeld, de Eiffeltoren en de Big Ben maken de koelers extra leuk om mee te nemen op reis. Maar ze zijn zeker net zo geschikt om cadeau te geven aan een reislustige vriend of vriendin. Het materiaal van deze universele wijnkoeler is zeer degelijk en sterk. De universele koeler sluit om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook die van mousserende wijn. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm. De buitenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden.
Winkelverkoopprijs koeler (WA-126): 22,90 euro (ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar).
De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels. U kunt ook terecht op onze (vernieuwde) website.

Lees ook:Voorjaar voor Screwpull
Lees ook:Wijnkoelers in trendy stof en kleuren
Lees ook:Wilde wijnaccessoires bij Screwpull
Lees ook:Wijnkoelers van Screwpull in voorjaarskleuren
Lees ook:Uitvouwbaar wijnrek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>