Nieuwe webshop Zuid-Afrikaanse wijn

Wijnvandekaap.nl lanceert webshop gespecialiseerd in Zuid-Afrikaanse wijnen

Katwijk, 20 april 2014 – Vandaag is de webshop Wijnvandekaap.nl gestart. Na een wijnreis door Zuid- Afrika viel het Anne-Mae Ouwehand en Rick van Haasteren op dat er geen webshops zijn die zich écht op Zuid-Afrikaanse wijnen richten. Dat terwijl Zuid-Afrika na Frankrijk het tweede wijnland van Nederland is, en hier de meest fantastische wijnen vandaan komen.

Als reactie hierop hebben zij besloten zelf een webshop in Zuid-Afrikaanse wijnen te starten. Na enige maanden voorbereiding is deze inmiddels online en zijn de eerste wijnen te bestellen. De collectie bestaat uit wijnen van top wine-estates als Warwick, Rust en Vrede, Spier en De Wetshof Estate. Dit aanbod zal in de komende weken verder worden uitgebreid.

“Het wijngebied rond Stellenbosch is echt geweldig mooi, zeker in combinatie met die heerlijke wijnen”, aldus Anne-Mae. Rick: “Wij hopen met Wijnvandekaap.nl een beetje daarvan naar Nederland te kunnen halen, zodat iedereen dit kan ervaren.”

Naast uitgebreide informatie over de wijnen, geven zij advies over welke wijn bij welk gerecht past. Ook nemen zij de bezoeker mee naar de wine estates en vertellen ze het verhaal achter de wijnmaker.

Voor meer informatie:

Rick van Haasteren

[email protected]

06 82019044

Lees ook:Commotie over Zuid-Afrikaanse wijn
Lees ook:Webshop met alleen biologische champagnes
Lees ook:Platter’s Wine Guide
Lees ook:Vervelde WijnImport, een Zuid-Afrikaanse Business
Lees ook:Zomerse Weinstrasse weken in Zuid-Tirol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>