Wijncursus voor studenten en horeca medewerkers

“HORECA MEDEWERKERS en STUDENTEN MET JOB IN HORECA gezocht die op maandag 24 maart in Studio Smaak van Wijn in Soest willen deelnemen aan een ééndaagse voor het Wijnvignet! Onder leiding van een gecertificeerde SWEN wijndocente. Na een intensieve lesdag leg je het basisexamen af = niveau wijnvignet (basis SWEN)! Interesse? Vraag alle informatie op bij [email protected] DOEN! Je staat daarna sterker in je schoenen, je ‘verkoopt’ je wijnen makkelijker en het is FUN!”

Studenten hebben vaak een bijbaan. Dat kan ook niet anders in de huidige tijd! Een van de bedrijfstakken waar je naast je studie altijd terecht kunt is de horeca! Praktisch werken als je een beetje handig bent heb je zo geleerd, dus binnen no time kunnen deze studiebollen een handje uit de mouwen steken en lekker operationeel ‘op de vloer’ meeknallen!

Krijg je er plezier in, wil je wel wat meer dan alleen maar met borden sjouwen, koffiebuffetjes klaarzetten of zalen ‘verschonen’? Maar voel je je niet zeker genoeg aan tafel in het restaurant? Dan is de cursus voor het wijnvignet, ook wel ‘aan de slag met wijn’ genoemd een uitkomst!  In een dag duik je de wijnmaterie in om aan het einde middels een examen je eerste wijndiploma in ontvangst te nemen!
Waar: in Soest in Studio Smaak van Wijn

Wanneer: tijdens de ‘horecewijnvignetdag’ op maandag 24 maart

Wat het kost: nog geen € 100,

Je krijgt les van een SWEN gecertificeerde wijndocent met jarenlange leservaring op de hotelschool.  Je krijgt een boekje mee naar huis. Tussen de middag een lekkere broodjeslunch en vooral veel FUN.  Uiteraard proef je goede, smakelijke, representatieve wijnen!

Groepsgrootte? Maximaal 10 personen!

Interesse? Mail snel  naar [email protected].

Ambassadeur: Voor iedere volgende persoon die zich via jou aanmeldt, spaar jij weer voor een lekkere fles wijn!

 

Lees ook:Wijnmovement in Studio Smaak van Wijn Soest
Lees ook:Proeverijen in Studio Smaak van Wijn
Lees ook:Wijnen & Zn in Apeldoorn en De Eerste Apeldoornse Wijnschool zijn er klaar voor
Lees ook:Wijncursus kalender voor het najaar in Soest
Lees ook:Nieuwe cursuslocatie voor het WIJNinstituut.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>