Nederlandse wijnfeesten komen er aan

Wijnfeesten in Nederland
27, 28 en 29 september in  Groesbeek

Droom je wel eens weg naar verre oorden bij de gedachte aan een wandeling door de heuse wijngaard, wat wijntjes proeven, gezellig samenzijn met vrienden bij heerlijke muziek met een beetje swingjazz, rock ’n roll, soul en mediterrane klanken? Deze sfeer is dichterbij dan menigeen zal denken! Het Gelderse wijndorp Groesbeek, bij Nijmegen, staat in het laatste weekend van september geheel in het teken van wijn, spijs, muziek en meer tijdens de Nederlandse Wijnfeesten.

Nazomeren in Groesbeek; wijn, spijs en muziek
Met 20 hectare wijnbouw is Groesbeek een grote speler op de Nederlandse wijnbouwkaart en dat is jaarlijks een feest(je) waard. Op vrijdag 27 september opent de Nederlandse topartiest Frank Boeijen met zijn 7-mansformatie het driedaags evenement. Op zaterdag 28 en zondag 29 september zijn er in het centrum o.a. wijnworkshops, een internationale wijn- en spijsmarkt, gezellige terrassen, livemuziek, een verwenplein met mode en beauty en natuurlijk zijn de winkels open.

Info & Cadeautip
Wie Vriend van de Wijnfeesten wordt (voorverkoop €7,50) ontvangt een proefglas, kan gebruik maken van de pendeldienst tussen centrum en wijngaarden, kan voor €1,- per proefmaatje deelnemen aan de proeverijen op de wijnmarkt en in de wijngaarden, maakt kans op een  wijnreis naar Hongarije en geniet van vele andere voordelen.

Er zijn arrangementen mogelijk met o.a. een streekmenu, wijnworkshop en 80’s & 90’s party met The B Machine. Ook combinaties met sportieve, creatieve of culturele activiteiten zijn mogelijk. Kaarten en informatie via www.nederlandsewijnfeesten.nl waar alle mogelijkheden voor een dagje of weekendje wijnfeesten in Groesbeek staan.

Lees ook:Openbaar vervoer naar Nederlandse wijnfeesten
Lees ook:Nederlandse Wijnfeesten in het Gelderse Groesbeek
Lees ook:26-28 september zijn de Nederlandse wijnfeesten
Lees ook:September: De Nederlandse Wijnfeesten
Lees ook:Nationale Wijnweek 2012

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nederlandse wijnfeesten komen er aan

  1. Modehoek Fashion & More

    Ook Modehoek zal haar best doen op het Verwenplein met spetterende Modeflitsen. Leuk om te zien en vooral inspirerend voor de dames… Op het hele uur vanaf 13:00 uur.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>