CITY IDENTITY APARTMENTS WINT 10 MAANDEN NA OPENING PRESTIGIEUZE WORLD TRAVEL AWARD

PERSBERICHT Amsterdam, 3 september 2013

City Identity Apartments heeft afgelopen zaterdag in Antalya, Turkije, de World Travel Award gewonnen voor ‘Netherlands leading Serviced Apartments operator 2013′. Directeur Otto Jurgens en hotel manager Guido Lips namen tijdens een spectaculaire gala show te midden van de Europese top van de reisindustrie de award in ontvangst.

De World Travel Awards wordt gezien als de Oscaruitreiking van de reisindustrie en viert dit jaar zijn 20 jarig bestaan. De organisatie wordt wereldwijd erkend in de sector als de ultieme eerbetuiging aan bedrijven die vooruitstrevend zijn in excellentie en innovatie in service en product. Jaarlijks worden per land in slechts 5 specifieke categorieën, 5 verschillende bedrijven genomineerd. De winnaar wordt gekozen door professionals uit de reisindustrie en door gasten. De prijs bestaat uit een bokaal en het predicaat winnaar 2013.

Het team van City Identity Apartments is verrast en vereerd om binnen 10 maanden na opening van hun eerste apart-hotel in Amsterdam internationale erkenning te ontvangen als: ‘ Netherlands leading Serviced Apartments operator 2013’

Amsterdam Identity Apartments is de eerste locatie van de City Identity Group. Het 3 sterren appartementen hotel is gelegen tegenover station Sloterdijk en biedt 55 appartementen. Het beschikt over een uniek concept dat o.a. bestaat uit 34 twee slaapkamer appartementen waarbij iedere slaapkamer over een eigen badkamer beschikt. De appartementen zijn ingericht en ontworpen met in het achterhoofd de ‘Amsterdamse identiteit’. Het hotel wordt bij gasten zeer goed gewaardeerd, met als gemiddelde cijfer een 8.8.

Lees ook:Wijnsalon in oude apotheek
Lees ook:Boek: Wine Travel Guide
Lees ook:Drink pink is back!
Lees ook:Genomineerden VENUEZ Hospitality & Style Awards 2013
Lees ook:Astrid Joosten geeft Masterclasses ‘vinologie’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>