Italië Evenement 2013

Een feestelijke einde van mei en het begin van de lente in juni!

als u dit jaar naar het Italië Evenement komt, dan maken zij er een geweldig feest van! Zo wordt het zeker een mooie zomer.

Even zonder gekheid, Italië-liefhebbers. Het team van Maestro Events is al maanden druk met de voorbereidingen op het jubileum van een prachtige evenement. Daarbij willen ze geen concessies doen aan de oorspronkelijke uitgangspunten van het Italië Evenement, namelijk Italiaanse tradities en trends met smaak en stijl. Maar naast dit gevarieerde aanbod op de pleinen en langs de lanen, zijn ook enkele bijzondere hoogtepunten gepland. Wat dacht u bijvoorbeeld van een traditionele processie en Mariaviering in de kapel van Kasteel de Haar op vrijdag 31 mei?! Het is slechts een klein tipje van de feestelijke sluier.

Houd deze website en onze ‘huiskrant’ Il Giornale in de gaten voor het laatste nieuws en kom naar het ‘Italiaanste’ feest van het jaar bij Kasteel de Haar:        31 mei, 1 en 2 juni 2013.

 

Lees ook:Kasteel de Haar in Italiaanse sferen
Lees ook:Italië op het Museumplein
Lees ook:Het jaarlijkse KWI evenement
Lees ook:Nieuws, roddels en feitjes van vandaag de dag
Lees ook:Wijnfeesten in de Ahr

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>