Restaurant Boerengat voor Amarone in restaurantweek

PERSBERICHT, Maart 2013

 Mooie prestatie behaald door Restaurant Boerengat

Hoge waardering tijdens Restaurant Week

 

Restaurant Boerengat in Rotterdam kreeg bij de afgelopen DiningCity Restaurant Week een prachtige waardering van het publiek. Het restaurant in hartje Kralingen aan de Oostzeedijk bereikte hiermee een plaats in de top drie voor restaurant Prins van Terbregge en Amarone. Gasten beoordeelden op kwaliteit, service en prijs en waren vol lof over het restaurant en het creatieve menu, wat resulteerde in een gemiddelde waardering van een 8,9. Remko Koens, de eigenaar van het Boerengat is erg tevreden met het behaalde resultaat. “Wederom hebben wij de gasten weten te verrassen en een mooi resultaat behaald. Deelname aan de Restaurant Week blijft een uitdaging, wij zijn dan ook trots dat wij zoveel lovende reacties hebben mogen ontvangen”.Pure nostalgie

Het is misschien wel het oudste café van Rotterdam, Bar Restaurant Boerengat. Na een grondige verbouwing heropende de horecagelegenheid in september 2007. Sindsdien is het Boerengat weer een zeer geliefde en drukbezochte zaak die bekend staat om haar topkwaliteit en lage drempel. In het cafégedeelte is bewust de oude stijl gehanteerd; een gezellig, mooi bruin café met kroonluchters en een goede bar. Achter in de zaak is links een doorgang naar het restaurant. Dit is een smalle, intieme en rookvrije ruimte met zevenentwintig zitplaatsen. Een geheel andere sfeer dan in het café. Het is chique,  maar ongedwongen; klassiek wit, intiem, waar de tafels met linnen zijn opgedekt. Het contrast tussen café- en eetgedeelte is verrassend. Koens vertelt: “Wij willen dat onze gasten hier op niveau kunnen eten en genieten, en het pand ontspannen verlaten. Niet met dat opgeprikte gevoel dat je vaak hebt in de betere restaurants.” Met mooi weer genieten gasten van het grote terras, dat aan zowel de restaurant- als cafézijde ligt.

 

Overige informatie

Locatie:                      Bar Restaurant Boerengat

Oostzeedijk 272

3063 CA Rotterdam

010 – 413 42 47

Email:                         [email protected]

Website:                     www.barrestaurantboerengat.nl

Openingstijden:       Dinsdag tot en met donderdag         12.00 – 01.00 uur

Vrijdag                                                12.00 – 02.00 uur

Zaterdag                                             16.00 – 02.00 uur

Zondag                                               16.00 – 00.00 uur      

 

Meer informatie over de Restaurant Week:

De Restaurant  Week vond plaats van 1 maart t/m 10 maart 2013 en is een concept van DiningCity.

Website: www.diningcity.com en www.restaurantweek.nl

Contactpersoon: Stephanie van Gerven 020 – 4866729

 

 

Persinformatie

 

Indien u geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview met de organisatie, hoge resolutie beeldmateriaal wenst, of meer informatie over Boerengat wilt, neemt u dan contact op met Tessa Dronzek via [email protected] of bel 010 214 0593. Ook kunt u een kijkje nemen in de speciaal voor deze klant ingerichte press room via onze website www.misspublicity.nl. In deze virtuele perskamer vindt u altijd actuele informatie over Boerengat. Buiten kantooruren belt u met 06 16 930 325.

 

 

 

 

Lees ook:Boerengat weer favoriet tijdens Restaurant Week
Lees ook:De Restaurantweek
Lees ook:FG Restaurant krijgt 2e Michelinster
Lees ook:EURO-TOQUES NEDERLAND EN GASTVRIJ ROTTERDAM TEKENEN MEERJARIGE SAMENWERKING
Lees ook:10 t/m 16 september: Chianti Classico Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>