Voorjaar voor Screwpull

Persbericht

Hippe voorjaarsjas voor wijn bij Screwpull

Screwpull, fabrikant van innovatieve wijnaccessoires, komt dit voorjaar met zeer opvallende rode koelers in crocoprint. In deze hippe uitvoering is de koeler zeer geschikt  als kado en op tafel. De koelers sluiten om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook op mousserende wijn- en champagneflessen.

Naast het modieuze uiterlijk is het materiaal van deze universele wijnkoeler zeer degelijk en sterk. De binnenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle vormen 75 cl flessen, inclusief die van mousserende wijn. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn enkele uren op temperatuur te houden of te brengen.

De koelers zijn tevens verkrijgbaar in polyester (glad) wijnrood, zwart en zilver. Daarnaast is er een linnen uitvoering in bruin en beige. Recent is de zwarte uitvoering met een uitsparing voor het etiket.

 

 

Lees ook:Screwpulls koele Mo(nu)menten
Lees ook:Wilde wijnaccessoires bij Screwpull
Lees ook:Wijnkoelers in trendy stof en kleuren
Lees ook:Wijnkoelers van Screwpull in voorjaarskleuren
Lees ook:Gespot: Inoxfrost ‘ijsblokjes’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Voorjaar voor Screwpull

  1. Bindels

    Stond niet bij dat het een promotioneel ‘persbericht’ was. En dan lijkt het of je al dat moois zelf voor je rekening neemt!

      /   Reply  / 
  2. Marja van Beek Auteur

    Merci, vergeten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>