Wijn in de bloggerswereld

De voorbereidingen voor de eerste NLWBC 2013 zijn inmiddels in volle gang. Achter de schermen wordt er druk gewerkt en de verwachtingen zijn hoog gespannen.  Mogelijke sprekers worden besproken, sponsoren melden zich spontaan, de datum is zo goed als zeker: medio september!

Zowel hier in het Nederlandse, maar ook in Duitsland bij bevriende bloggers, als in de Belgische blogwereld is ons initiatief met open armen verwelkomd.

We leren inmiddels dat er over de hele wereld ook blogworkshops gehouden worden. Zo zijn er zogenaamde ‘Startersblogs’ voor de beginnende blogger. Natuurlijk reuze interessant om te kijken of dat op NLWBC ook geregeld kan worden. Het Fingerspitzengefühl, die kleine dingetjes, waardoor je blog er technisch gewoon al beter door uit gaat zien.

We lezen en leren en passant ook nog eens alles over ‘vloggers’! Interessant. Heel interessant. Heb je geen zin in lettertjes typen of zinnen bouwen, maak dan maar een video-weblog oftewel een vlog! Social Media in optima forma! Ook vloggers zijn natuurlijk bijzonder welkom!

Speerpunt van de organisatie is zeker de locatie. Maar zolang we nog niet weten hoeveel bloggers we nu kunnen verwachten, is dit een beetje een lastige!
Gaan we voor bijvoorbeeld voor de Wijnboerderij in Soest, prachtig gelegen in het weidelandschap achter Amersfoort of gaan we groots voor de Loods bij het Hart van Holland? Maandag weer verder kijken!

Lees ook:Links: Catavino
Lees ook:Net onthuld: Izmir locatie voor European Wine Bloggers Conference 2012
Lees ook:NLWBC2013 krijgt Facebook
Lees ook:NLWBC 2013 in september
Lees ook:Toplandbouwer spreekt op NLWBC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>