Drink wine for me from Argentina

Als je deze ‘kop’ leest, dan ben je toch zo goed als verkocht niet waar? Deze zinderende zucht waar de passie in opgesloten ligt! Nee, het is niet van mijn pen. Gramolere heeft hier de hand in! Onze Belgische buren staat weer iets prachtigs te wachten in de winkel te Lier:

“Argentinië, het land van zilver, de zwoele tango, de majestueuze Andes, BBQ, empanadas en een hele trits sappige wijnen.

Stel je even voor: 1.100 meter hoogte, een namiddagzon verwarmt je huid, in de verte kijk je uit over de Cordillera van de Andes en voor je strekken zich eindeloze rijen wijngaarden uit. De lucht zindert van zwoele geuren waarin je de aroma’s van de haast rijpe druiven als het ware ruikt. Een gaucho galoppeert voorbij en groet je met een vrolijk “Hola!”. 
Voorzichtig open je die fles Argentijnse wijn en je geniet…

Dit doen we (dunnetjes) over tijdens de wijnworkshop Argentinië. Onder de enthousiaste begeleiding van Ignacio & Bart dompelen we ons onder in de Argentijnsesfeer en gaan we op ontdekkingstocht aan de hand van een 7tal wijnen. Van het warme noorden in Salta, over het kloppend hart van de Argentijnse wijnbouw in Mendoza tot in het koele Patagonia. Het wordt een wijnavond om nooit meer te vergeten. Daarnaast voorzien we ook een paar lipsmakkende Argentijnse hapjes.

Dus schrijf je in, hou je stevig vast aan je glas en vamos!

Donderdag 21februari 2013 – Ontvangst om 19.45u – start workshop stipt om 20.00u   Gramolere – Werf 15 te Lier

Inschrijving geldt na bevestigingsmail op [email protected]

– Opgelet plaatsen zijn beperkt –

 

Lees ook:Wijnproefavond: horizontaal door Patagonië – Argentina
Lees ook:Hoe Argentijnse wijn en een Gouden Tulp samen komen! Een Koningspaar…
Lees ook:17 april wordt Malbec-dag
Lees ook:‘Michel Rolland’ op de wijnproeftafel
Lees ook:Geleend van mijzelf…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>