A TASTE OF SHERRY

De eerste sherrybar die in London zijn deuren opengooide was Bar Pepito, in King’s Cross. Maart 2010. Met de steun van González Byass. Hierdoor geïnspireerd volgden de anderen. De sherrygekte houdt  London in de ban, waarbij  de makkelijk te delen tapasschotels naadloos aansluiten.

Een reeks van sherrybars in London die het allemaal waard zijn om te bezoeken kun je vinden op de website van de ‘the Drink Business

Vind je London te ver, te ongemakkelijk, niet om de hoek, dan is er in Amsterdam een mooi compromis te vinden bij een muzikale lezing met sherryproeverij in het Bimhuis.  “In het Zuid-Spaanse Jerez de la Frontera zijn flamenco en sherry onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het stadje is één van de grote kweekvijvers van flamenco en is de geboortegrond voor belangrijke (zigeuner) zang-en gitaardynastieën. In deze lezing proeft u op de meest letterlijke manier de smaak van Jerez –Xérez –Sherry. En luistert en kijkt u u onder het genot van een exquise sherry selectie naar de mooiste flamenco uit de sherrystad.”

Het Bimhuis Amsterdam zaterdag 26 januari.

 

Lees ook:Sherry is hot?
Lees ook:Sherry is uit
Lees ook:All that Wine and Jazz
Lees ook:All That Wine & Jazz
Lees ook:Vooraankondiging: All that Wine… and Jazz Part 3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>