Leuven, een Bordeaux uitstraling voor even.

Helemaal leuk als je in Leuven woont, in de buurt bent of een dochter hebt die hier medicijnen wil gaan studeren! Dan ga je afzakken naar Restaurant Hungaria! LEUVEN – “Wijnliefhebbers zakken op woensdag 5 september best af naar de Vaartkom. Restaurant Hungaria wordt er het decor voor de tweede Leuvense Apéros Vintage de Bordeaux.

We zijn het derde exportland voor de bordeauxwijnen, maar toch kennen de Belgen deze wijnen niet zo goed. Dat bordeauxwijnen ook in een witte, rosé of bubbelversie bestaan, is nog te weinig bekend. Om met verschillende vooroordelen komaf te maken, wordt op 5 september de Apéros Vintage de Bordeaux georganiseerd in Hungaria.”  Lees het artikel van het Nieuwsblad.be hier in zijn geheel.

 

Lees ook:Bordeaux Op z’n Best 2011
Lees ook:Gratis boekje Bordeaux op zijn best 2011
Lees ook:Bordeaux stroomt rijkelijk bij Café Schiller
Lees ook:Eerste reeks Apéros Vintage de Bordeaux afgesloten
Lees ook:Borrelen met Bordeaux: eerste Apéro Vintage de Bordeaux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>