Auberge La Dauphine

In Franschhoek, het ooit door de gevluchte Hugenoten verworven gebied vlakbij Paarl, is een prachtig stukje wijngaarden-aan-de-voet-van-de-bergen gebied! Onvoorstelbaar mooi en uitgestrekt en ook al is het nu winter, het is geenszins erg koud. Ik schrijf  nu op de veranda van la Dauphine, ons B&B voor drie dagen. Van hieruit gaan we naar Stellenbosch, Paarl, Robertson en Wellington, en anderegebiedjes die makkelijk met de auto te berijden zijn. Vandaag kan echter alles te voet, want het mooie ‘La Dauphine’ ligt net buiten Franschhoek. Het is eigendom van een Engelse familie, die hier acht jaar geleden naar toe verhuisd zijn. Ze hebben de Manor omgebouwd tot een fantastische residence, met een tennis, swimminpool en wijngaarden. Vraag simpelweg naar Anne&Dan www.ladauphine.co.za

Lees ook:Bordeaux chateau gaat buiten het systeem om
Lees ook:Castello Banfi heeft nu ook een hotel
Lees ook:Moët-Hennessy investeert in Chinese wijngaarden
Lees ook:Van den Beld Wines op Domaine de la Rogère
Lees ook:Chapoutier onderzoekt Engels terroir

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>