La Folie in Zaltbommel

De Bommel bij  Zaltbommel. The place to be! In ieder geval volgens de Telegraaf die een sympathieke recensie opnam van een genoeglijk diner aldaar! Ben heel  trots op mijn oudstudente Lieke en haar parntner dat ze in vier jaar zo gloriëren! “Tafelgenote” heeft vast niet geweten welke hotelschool Lieke heeft gedaan! Het artikel van Pieter Nijdam is te lezen in de weekendbijlage van de Telegraaf van 16 juni 2012

Lees ook:Stijgt de kwaliteit van de supermarktwijnen?
Lees ook:Wielrenner Pieter Weening heeft eigen rosé
Lees ook:Restaurant La Folie
Lees ook:Frankrijk blijft TOP
Lees ook:Wel of geen proefnotities Bordeaux komende week?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>