Restaurant Noma opnieuw de top

Hoe bijzonder moet dit zijn voor de toch nog altijd jonge René Redzepi (34).  Voor de derde achtereenvolgende keer is zijn restaurant Noma in de Deense hoofdstad Kopenhagen uitgeroepen tot het beste ter wereld. In een wereldwijde verkiezing onder achthonderd topkoks, restauranthouders en culinair recensenten door het Brits Restaurant Magazine kwam de eetgelegenheid als winnaar uit de bus. Lees hier  verder voor een uitgebreid verslag.

Lees ook:Italiaans Magazine
Lees ook:Verslagen uit Limoux
Lees ook:Nieuws, roddels en feitjes van vandaag de dag
Lees ook:Funky Bordeaux
Lees ook:Bollinger meets François Geurds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>