Landelijke wijnboerderij aan de rand van het dorp

Op een unieke prachtige locatie in het boerenlandschap aan de zuidkant van Soest lopen we even binnen, tussen de koeien door, bij de Wijnboerderij!

Wat een rust, wat een ‘hotspot’ om hier in de luwte van de bomen rond het  polderlandschap je werk te mogen doen. Je wijnwerk wel te verstaan!
Aan de Peter van den Breemerweg, net achter de oude Kerkebuurt rond de Oude Kerk van Soest ligt een sfeervol wijnhuis, waar je je hart kunt ophalen aan de wijnen, maar ook heel zakelijk –in alle rust- een belangrijke meeting kunt houden, met of zonder aansluitend een op maatgemaakte wijnproeverij, een aflsluitende hightea of een gastronomisch diner!

Desgewenst kun je dineren aan de imposante tafel, waarbij je rechtstreeks in de open keuken kunt kijken, waar potten en  pannen flirten met flessen wijn die rondom in de houten schappen tussen de balken staan.

Als vinoloog mag ik ook meewerken om dit bijzondere product, waar zoveel mensen van kunnen genieten, te ondersteunen. Daar ben ik best trots op.

Verbeeld je: “rust, weiland, reigers, een bekrooste sloot. Je rijdt kalmpjes over het omboomde weggetje. In de verte , maar toch vlakbij, zie je een grote boerderij. Daar, onder eeuwenoude bomen, zet je de auto aan de kant. Een koe loeit, kipjes scharrelen rond. Je bent bij de Wijnboerderij van Soest aangekomen. Stress glijdt van je af, de omgeving inspireert!  Je weet het helemaal zeker! Vandaag ga je de dag van je leven hebben.”

Om in deze mood te komen, klik je eenvoudig hier. De beelden zeggen meer dan al mijn woorden!

 

Lees ook:Great Sale Rewined
Lees ook:Great Sale bij de Wijnboerderij in Soest
Lees ook:Genieten van wijnen op de Lage Vuursche
Lees ook:Wijnnieuws uit Soest
Lees ook:Zuid-Afrika, travelday

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>