Op reis naar Zuid-Afrika

Veel te vertellen vandaag na een hele inspirerende dag op de wijnacademie voor MV i/o traject. Dat komt echter allemaal deze week, want nu door naar Hilversum voor een avond Spanje en Portugal in de Wijnbrevetreeks van het Wijninstituut. Wit en rood en beginnen met een grapje!

Voor nu even een vraag van algemeen nut. In Juli gaan wij met het gezin naar Zuid-Afrika.   Tips zijn reusachtig welkom, te denken valt aan welk wijnhuizen wij zeker moeten zien,  van welke wijngaarden moeten we proeven, welke wijnen moeten we drinken tot aan waar gaan we de eerste, de tweede en de derde week wonen?

De eerste week rond Stellenbosch, dan gaan we de Gardenroute doen en we eindigen bij de fameuze wildparken!
Nou, kom maar op zou ik zeggen!

 

Lees ook:Champagne AOC wordt uitgebreid
Lees ook:Nieuwe webshop Zuid-Afrikaanse wijn
Lees ook:Een (wijn)reis naar Zuid-Afrika geeft keuze-stress
Lees ook:Gratis wijn proeven op 12 november: wijnveiling
Lees ook:Jeugd onder zestien zelf strafbaar bij biertje in de kroeg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>