Nieuws van Proost & Co en de biologische wijnwereld

In Geldermalsen vinden we ‘Proost  & Co’, eigendom van Wendy van den Heuvel, die na wijnreizen en studie Wijn besloot om zich in de wereld van de biologische wijnen te storten! We vinden het bedrijf in Geldermalsen.

Het doel van Proost & Co is om de passie, de trots en de milieubewustheid van de biologische wijnwereld over te brengen op de Nederlandse wijnliefhebber. Ieder seizoen vindt er een grote wijnproeverij plaats, waarbij relaties en liefhebbersvrijblijvend kennis kunnen maken met het assortiment van Proost & Co. Naast biologische bubbels heeft Proost & Co ook biologische rode en witte wijnen uit voornamelijk Italië en Argentinië. ,,Het voordeel van een proeverij is dat u precies weet wat voor ‘wijn u in de kuip heeft’. Binnenkort vindt er een Lenteproeverij plaats, waarvoor u zich kunt aanmelden via de website www.proostenco.nl

Een informatief artikel over dit bedrijf vind u HIER.

 

Lees ook:Geen pesticiden aangetroffen in wijn van bio-druiven
Lees ook:Vivre in de binnentuin van Paushuize
Lees ook:Hoe Argentijnse wijn en een Gouden Tulp samen komen! Een Koningspaar…
Lees ook:Beste wijn bij Qantas
Lees ook:Wijn evenement en proeverij op 8 september in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>