Verkerk-Wijnimport verdwijnt waar Sprezzatura Enoteca Italiana verschijnt

Het nieuws van de verandering van Verkerk-Wijnimport vermeld ik even apart. Hiervoor laat ik u meelezen met de nieuwsbrief die ik deze week ontving. Tevens lekker en leuk de agenda van SEI oftewel Sprezzatura Enoteca Italiana met de voorjaarsproeverij op zondag 15 April!  Met mijn voorliefde voor Italia en haar produkten zal deze wijncoach er zeker naar toegaan.

 

De nieuwsbrief van Verkerk:

“Verkerk-Wijnimport a.k.a. Sprezzatura Enoteca Italiana

 

Dit is hem dan, de laatste nieuwsbrief van Verkerk-Wijnimport. Wij zullen onze nieuwsbrief in de toekomst gaan versturen onder de naam van de nieuwe wijnwinkel;

Sprezzatura Enoteca Italiana. Het laatste nieuws en de reisverslagen zullen dezelfde insteek behouden. Wij hopen dat u fan blijft en kijken er naar uit u te ontmoeten in de winkel.

 

 

Voorjaarsproeverij zondag 15 april 

 

Zondag 15 april is het zo ver: de voorjaarsproeverij in Sprezzatura Enoteca Italiana. Het thema: ‘ La primavera’ . Kom langs en zie hoe de winkel haar eigen persoonlijkheid heeft gekregen, proef onze nieuwste aanwinst uit Friuli en geniet van al het andere dat Italië te bieden heeft op wijngebied.  Het startsein van de voorjaarsproeverij wordt om 13.00 uur gegeven worden door Mattijs Koornneef. We zien uit naar je komst. Geen mogelijkheid om langs te komen? Geen verdriet. Vanaf heden is er in Sprezzatura elke zaterdag een kleine proeverij. Houd Facebook in de gaten voor het proefthema van de week.

 

A presto,

 

Sprezzatura Enoteca Italiana”

 

 

Czaar Peterstraat 118

1018 PT Amsterdam

Tel: 020 77 32 8 77

 

 

 

Lees ook:Sprezzatura’s najaarsproeverij
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:Verbunts voorjaarsproeverij op Landgoed Salentein
Lees ook:Proef de Lente! Voorjaarsproeverij 14 april
Lees ook:Wijn.bloggids van 10 tot 17 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>